2. Setkání přátel sportovních motocyklů | 24. 2 .2024 | Býšť

Setkání, výstava, prezentace akcí, klubů, teamů, firem, možnost prodeje dílů i motocyklů – přivezte prosím vystavit váš (dvoukolý) poklad (starý, nový i současný), přijeďte prezentovat Vaší sportovní akci, klub, team, motocykl, firmu, sponzory atd.

Ještě jednou musíme Velmi poděkovat za Vaši loňskou účast. Opravdu si myslím, že nejenom my jsme byli mile překvapeni. Více jak 110 motocyklů zastupující různé disciplíny: motokros, enduro, silnice, trial, plochá dráha, flattrack, pitbike, cestovně-sportovní stroje, tovární speciály, legendy šestidenních, maloseriové speciály, kuriozity, nádherně zrenovované či zachovalé motorky.

Popovídat jsme si mohli s mistry světa, Evropy, republiky, konstruktéry, renovátory…. Mezi účastníky jsme mohli vidět např. Jiřího Stodůlku, Zbyňka Havrdu, Emila Čunderlíka, Jiřího Císaře, Josefa Macháčka, Jaroslava Ježka a mnoho dalších bývalých ale i současných legend motoristického sportu.

I na letošní rok máme slíbenou účast zajímavých hostů. Přivezte, prosím moc, i Vaše poklady. Určitě nebudou vadit i motocykly, které jste přivezli loni (toho času je prozkoumat zas tolik nebylo). Zdeněk nám všem připraví 500 metrů kryté vytápěné haly, venku naavíc přibudou stany pro mladší stroje. Chybět nebudou ani klobásy, guláš, svařák, promítání filmů, prezentace akcí Classic trial, nový pohár Trial Kids Cup, Rival trophy, Classic Enduro Přelouč, Díly na prodej by měli přivézt Pavel Vladika, Emil Čunderlík a Petr Pospíšil (přidat se můžete i Vy).

Kdo chce, může s námi přespat ve svých vozech již od pátku (elektřina k dispozici). Popřípadě v nedalekých penzionech. V sobotu by bylo nejlépe umístit motocykly do 9.30h a své motocykly nechat k obdivu ostatním kamarádům alespoň do 16h (případně do nedělního rána). Vstup, výstava, prezentace – zdarma (či Váš dobrovolný příspěvek).

Rádi uvítáme vaše náměty a nápady. Děkujeme a těšíme se na setkání u vašich strojů.

Michal Griger a Zdeněk Vápeník

Info: Michal G. | Tel. 604324129 | E-mail: grigermichal@seznam.cz Místo konání: Býšť 18, 533 22 | Sjezd z D11 mezi Hradcem Králové a Holicem

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru